Mine Peza Residence

Erald-G Sh.P.K
Category
Projekte
About This Project

Rezidenca Mine Peza eshte nje nga projektet me te reja te kompanise Nova Construction qe do te ndertohet pergjate nje prej akseve me te rendesishme te Tiranes , sic eshte rruga Mine Peza.

Kufizimet e sheshit te ndertimit jane: Ne pjesen veri-lindore me rrugen “Mine Peza” dhe ne pjesen veri-perendimore me rrugen sekondare qe futet ne brendesi te lagjes, kurse ne pjesën jug-perëndimore dhe ne ate jug lindore parashikohen pasazhe pedonale dhe hapesira te sistemuara e te gjelberuara.

Rruga kryesore e lidh sheshin me qendren e Tiranes, ne vije te drejte,nepermejt rruges “Mine Peza”. Ky shesh ndodhet ne nje nyje te rendesishme komunikimi, vetem 500m nga qendra e Qytetit.

Nga ana fuksionale kemi 3 kate nentoke me funksion parkim (kati -1 pjeserisht teknik), aksesi tek te cilat behet nga ana e rruges “Mine Peza”, ne pjesen veriperendimore te sheshit ne ndertimit.

Kati perdhe ka funksion sherbimi, te cilat aksesohen nga te kater anet e objektit i cili ne katin perdhe ruan nje forme tjeter gjeometrike nga ajo e kateve te mesiperm.

Katet e banimit do te jene 12 me tipologji te ndryshme apartamentesh ndersa ballkonet jane ato qe krijojne ritmin dhe nje fasade dinamike .

Me nje shumellojshmeri tipologjish funksionale , Mine Peza Residence ju ofron hapsira me cilesi te larte ndertimi dhe te mireorganizuara te cilat garantojne nje jetese me standarte maksimale.