Rruga Fushë Krujë

Erald-G Sh.P.K
Category
Projektim Infrastrukture
About This Project

AUTORITETI KONTRAKTUES: BASHKIA FUSHE KRUJE

 

EMRI I PROJEKTIT: RIKONSTRUKSIONI  I RRUGES FUSHE KRUJE‐DURRES

 

VENDODHJA: FUSHE KRUJE

 

KOSTO:  690.000 leke

 

DATA :  2012

 

Përshkrimi i projektit : Projekti arkitektonik i vendpushimit, Projekti konstruktiv,  Nyja  lidhese  me  rrugen  nacionale  Tirane‐Peshkopi, ndriçimi, detaje te ndryshme. Relacionet dhe specifikimet teknike. Vleresimi i Ndikimit ne Mjedis