Tirana Entry 1

Erald-G Sh.P.K
Category
Projekte
About This Project

Objektet e propozuara ndodhen pergjate aksit te rruges “29 Nentori” prane mbikalimit tek qendra tregtare Casa Italia, Tirane.

Sheshi per ndertimin e ketyre objekteve eshte vene ne dispoziocion nga investitori, shoqeria “NOVA CONSTRUCTION 2012” sh.p.k. me rezidence ne Tirane. Synimi i kesaj iniciative eshte realizimi i projektit te nje kompleksi me godina banimi dhe sherbime duke perfshire dhe hotel, me standarde të larta dhe bashkëkohore.

Objekti: Tirana Entry
Sipërfaqja totale e ndërtimit: 18844 m²
Vendndodhja: Rr. 29 Nentori, Tirane
Funksioni: Hotel, Rezidencial & Komercial
Kate mbi toke: 7/8 kate
Kate nen toke: 2 kate
Kate komercial: 1 kat
Ambjente banimi : 140 apartamente
Ambjente tregtare: 1638 m2