Tre Çezmat , Zerqan

Erald-G Sh.P.K
Category
Projektim Infrastrukture
About This Project

AUTORITETI KONTRAKTUES: KOMUNA ZERQAN

 

EMRI I PROJEKTIT: NDERTIM I VENDPUSHIMIT TRE ÇEZMAT ZERQAN

 

VENDODHJA:  ZERQAN

 

DATA :  2012

 

KOSTO:  319.800 leke

 

Përshkrimi i projektit : Projekti arkitektonik i vendpushimit, Projekti konstruktiv,  Nyja  lidhese  me  rrugen  nacionale  Tirane‐Peshkopi, ndriçimi, detaje te ndryshme. Relacionet dhe specifikimet teknike. Vleresimi i Ndikimit ne Mjedis