Projekte

  • All
  • Planifikim Urban
  • Projekte
  • Projektim Godinash
  • Projektim Infrastrukture

ZHVILLIM

Misioni ynë nuk është vetëm ndërtimi por dhe zhvillimi i zonave të caktuara si në qytetin e Tiranës ashtu dhe në zonat bregdetare, (troje apo parcela).
Erald-G Sh.P.K , pas finalizimit të marrëveshjes nis punën me dizenjimin e disa projekteve paraprake për zhvillimin e zonës dhe objektit që do të ndërtohet.
Çdo projekt zhvillues ideohet në përshtatje me studimin urbanistik dhe kriteret urbane të zonës.
Analizimi dhe vlerësimi i projekt-ideve realizohet nga një komision ekspertësh që garantojnë zgjidhjen më të mirë për zhvillimin urban.

Dëshironi të na kontaktoni për më shumë informacione?