Archive

Ky segment rrugor do të jetë një aks i ri që do të lidhë dy qendra të rëndësishme të turizmit dhe pritet të japë një zhvillim të ri për të gjithë rajonin, veçanërisht në drejtim të zhvillimit të turizmit. Ky projekt është pjesë e programit Rrugët...

Buxheti: 10.490 mld Lekë me TVSH Kohëzgjatja: 2017 – 2022 Financues: Fondi Kuvajtian 77% të vlerës,  dhe Qeveria Shqiptare 23% të vlerës +TVSH. Shtrirja gjeografike: Qarku Vlorë, Lugina e Lumit të Vlorës, 3 bashki (Vlorë, Selenicë, Himarë); Përfitues: 129 mijë banorë Objektivi i Projektit: Projekti parashikon ti japë zgjidhje të qëndrueshme infrastrukturës publike në zonën e Bregdetit...

Pozicioni gjeografik i vendit.   Destinacioni fundor i rruges eshte NJQV Velipoje e cila bën pjesë në Qarkun e Shkodrës , gjendet në Jug-Perëndim të Qytetit të Shkodrës në një largësi prej rreth 24 km prej tij, në Veri-Perëndim kufizohet nga Mali i Zi përgjatë lumit Buna,...

Ka nisur puna për projektin e rrugës nga Perlati në Fushë-Lurë e deri në Arras, një nga destinacionet më të bukura turistike. Lura është një nga destinacionet turistike më tërheqëse në Dibër me kullat dhe oborret e rrethuara me furde prej druri që janë tradita alpine....

AUTORITETI KONTRAKTUES: KOMUNA ZERQAN   EMRI I PROJEKTIT: NDERTIM I VENDPUSHIMIT TRE ÇEZMAT ZERQAN   VENDODHJA:  ZERQAN   DATA :  2012   KOSTO:  319.800 leke   Përshkrimi i projektit : Projekti arkitektonik i vendpushimit, Projekti konstruktiv,  Nyja  lidhese  me  rrugen  nacionale  Tirane‐Peshkopi, ndriçimi, detaje te ndryshme. Relacionet dhe specifikimet teknike. Vleresimi i Ndikimit ne Mjedis...

AUTORITETI KONTRAKTUES: BASHKIA FUSHE KRUJE   EMRI I PROJEKTIT: RIKONSTRUKSIONI  I RRUGES FUSHE KRUJE‐DURRES   VENDODHJA: FUSHE KRUJE   KOSTO:  690.000 leke   DATA :  2012   Përshkrimi i projektit : Projekti arkitektonik i vendpushimit, Projekti konstruktiv,  Nyja  lidhese  me  rrugen  nacionale  Tirane‐Peshkopi, ndriçimi, detaje te ndryshme. Relacionet dhe specifikimet teknike. Vleresimi i Ndikimit ne...