Archive

Objekti ndodhet ne nje zone te perfshire ne pjesen qendrore te qytetit te Tiranes, brenda unazes se pare dhe perkatesisht ne perendim te kesaj hapesire urbane, buze rruges se "Kavajes", afer sheshit "21 Dhjetori" . Ideja formuese e objektit eshte krijimi i dy kullavete njejta ne...

Objektet e propozuara ndodhen pergjate aksit te rruges "29 Nentori" prane mbikalimit tek qendra tregtare Casa Italia, Tirane. Sheshi per ndertimin e ketyre objekteve eshte vene ne dispoziocion nga investitori, shoqeria "NOVA CONSTRUCTION 2012" sh.p.k. me rezidence ne Tirane. Synimi i kesaj iniciative eshte realizimi i...

Rezidenca Mine Peza eshte nje nga projektet me te reja te kompanise Nova Construction qe do te ndertohet pergjate nje prej akseve me te rendesishme te Tiranes , sic eshte rruga Mine Peza. Kufizimet e sheshit te ndertimit jane: Ne pjesen veri-lindore me rrugen "Mine Peza"...

Ne vazhdimesi te projekteve inovative dhe te reja qe i shtohet pervojes se kompanise sone, eshte edhe objekti prej 12 katesh , City Hotel. E ndodhur ne zemer te nje prej zonave me elitare te qytetit te Tiranes , pikerisht pergjate aksit te rruges ‘Brigada...

Punimet inxhinierike civile per kete objekt permbajne komponentet baze te meposhtem : Kaptazhin e burimeve prane Liqenit te Grames Grumbullimin e burimeve ne nje Basen Presioni te ndertuar prane liqenit Tubacionin me presion per percjelljen e prurjes nga Baseni i Presionit deri ne Depon e Qytetit...

OBJEKTIVAT E PROJEKTIT Rikonstruksioni total I rrjetit te furnizimit te qytetit duke shtuar sasine e furnizimit me uje te pijshem per popullsine e qytetit te Fushe-Krujes. Permiresimi i jetes se perditshme te qytetareve. Plotesimi i nevojave te banoreve dhe bizneseve per uje te pijshem dhe...

Bashkia Krujë, kërkon të realizojë projekt-ide përfundimtare studim projektim për objektin: “NDËRTIMI I ATRIUM CENTER THUMANA-(ACT) THUMANA”, objekt ndërtimor kompleks i ri, pas dëmtimeve të objekteve Njësia Administrative Thumanë, Qendër Ambulative Thumanë nga tërmeti i 26 Nëntorit 2019, si dhe objekte shtesë si Stacion Policor...

AUTORITETI PROMOVUES: AUTORITETI RRUGOR SHQIPTAR EMRI I PROJEKTIT:   PROJEKT ZBATIMI I RRUGËS SË VELIPOJËS    (SEGMENTI BËRDICË-URA E GJO LULIT) VENDODHJA: VELIPOJË, SHKODËR DATA: NENTOR 2016 KOSTO E NDERTIMIT:  3.880.171.558 leke VLERA E PROJEKTIT:      37.485.600 leke Përshkrimi i projektit : Rruge auto, Gjatesi 18 k, kategoria C1, Trup rruge 2x3.75m+bankine2x1.0m bankine e asfaltuar...